Verdens aller største og flotteste yachter

Verdens aller største yachter er eid av en liten og eksklusiv gruppe av verdens befolkning bestående av sjeiker, kongelige og adelige og innflytelsesrike forretningsfolk verden over.

Yachter er både kostbare å kjøpe men koster også mye å drifte og holde ved like, men når det er sagt så nyter også eierne lange sommerferier beboende i yachtene sine og disse båtene gir dem friheten til å kunne reise hvor enn de vil om sommeren, uansett om de ønsker å reise til Karibien eller den franske rivieraen alene eller sammen med en god gjeng med venner. De kan spise og drikke godt underveis og vanligvis så er lugarene store og luksuriøse, så man vil sove trygt og behagelig også. I tillegg så har man jo også verdens flotteste utsikt over det havet som man skal krysse for å komme seg dit man skal også. Dette båtlivet er en egen livsstil.

Her kommer en liste av noen av de aller største og flotteste luksusyachtene verden over.

De største yachtene i verden

  • Nummer 200 på listen :

Den som havner som nummer 200 på listen er en yacht med navnet

“Vertigo.” Allerede i 2012 fikk Vertigo prisen som årets luksusyacht. Yachten Vertigo er bygget litt annerledes enn mange andre av denne typen, den er nemlig bygget som en seilyacht og er dermed både lengre og smalere enn en del av de andre yachtene på listen.

  • Nummer 198 :

Nummer 198 på denne listen over store og flotte yachter er yachten “Archimedes”.

Yachten har plass til 16 gjester etter egen smak så her er det fritt frem for middags-besøk, store og glamorøse fester og ellers hva hjertet ditt måtte begjære av tilstelninger. Archimedes er blitt elegant innredet fra topp til tå i en smakfull og klassisk design. Båten er inndelt i ulike deler alt ettersom; her har man et privat dekk som man kan benytte seg av om man skal sole seg, man finner et eget gym-studio med alt man kan ønske seg av moderne treningsutstyr,og i tillegg så finnes det også en skjermet spiseplass som fungerer utmerket når du og mannen din ønsker å trekke seg tilbake fra besøket en stund og bare nyte hverandre og en bedre middag. I mellomtiden så kan jo gjestene hygge seg i det private biblioteket med en god kopp kakao med krem og fyr på peisen i hjørnet.

  • Nummer 196 :

“Lady Christine” er nummer 196 ut av Yachtene på denne listen. Denne yachten ble bygget for en mann med meget inngående kjennskap til både livsstilen og livet som yachteier.

Han ønsket seg en yacht med raus og god plass til både ham og hans gjester. Her finner man mange soverom, kontor for både ham og konen hans, egen kinosal om man skulle ha lyst å se film,egen bar med utsikt mot sjøen og en kjempestor spisesal bygget for større middags-besøk med god plass til hele tolv gjester. I tillegg så finner man her et stort trenings-rom og et skjermet område for å kunne trekke seg tilbake i ro og mak og bare nyte sitt eget selskap en stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *