Noen av Luksusyachetene som eies av de rike og berømte

Kjendiser og berømte er helt ville etter yachter og luksusyachter. Mens mange av dem kjøper seg eller leier seg en slik eksklusiv båt om sommeren når de skal feriere på Rivieraen rundt om i verden så vil mange eie sin egen luksusyacht og ha den tilgjengelig hos seg hver dag,hele uken.

Man vet jo aldri, plutselig dukker det opp en spennende mulighet til å øy-hoppe i Karibia foreksempel.

  • Eksempel nummer 1 : Roman Abramovichs tar selve konseptet luksusyacht til nye høyder med sin flotte yacht kalt “The eclipse”. Denne herligheten er enorm og rommer blant annet 24 gjesterom, et kjempestort privat diskotek, to store svømmehaller og har sitt eget missil-system i tilfelle det skulle være fare på ferde. Lenge var den også verdens aller største luksusyacht.
  • Eksempel nummer 2 : Mennene bak designerduoen Dolce og Gabbana sin private luksusyacht heter “La Regina Ditalia” og verdien på denne yachten er ukjent. Yachten er stor og kan ha opptil tolv gjester på besøk hele året. Designerduoen elsker å invitere på middag og cocktailfester så størrelsen på yachten, 167 engelske fot passer utmerket for dem.
  • Eksempel nummer 3 : Georgio Armani sin “Main”. Skaperen av selveste motehuset Georgio Armani som omsetter for millioner av dollar hvert år skaffet seg sin luksusyacht “Main” for noen år tilbake. Herligheten av en båt måler 213 engelske fot og er malt i en marinegrønn farge.

Som det luksusdyret som Georgio Armani er så måtte han selvsagt kjøpe seg to yachter.

Interiørdesignet i begge yachtene er det Armani selv som har stått for men mannen er jo en av de mestselgende på mote og klær i hele verden så design er innenfor hans spesialfelt.

  • Eksempel nummer 4 : Den russiske milliardæren Andrey Melinchenko sin Luksusyacht “A”.

Denne utsøkte luksusyachten følger slagordet “Bare det beste er godt nok”. Selve verdien er anslått til 300 millioner dollar og det er den velkjente tyske designeren Phillippe Starck som har designet denne. Her er det ikke spart på noe hverken blant designen, interiøret eller på sikkerhet og bare på innsiden av yachten finnes det over 40 ulike sikkerhetskameraer.

  • Eksempel nummer 5 : Motedesigner Roberto Cavalli sin luksusyacht “Roberto Cavalli”.

Roberto Cavalli sin ultraflotte og store luksusyacht er hans beste følgesvenn hver sommer da han ferierer hele sommeren lang i sin yacht. Denne yachten, verdt 40 millioner dollar inneholder 15 ulike soverom totalt og hvert av rommene er fulle av lekre tekstiler og design med blant annet hans velkjente dyreprint i sterke farger og ellers vakre og eksklusive tepper og stoffer i silke.

Fasaden er holdt i en kjempelekker blanding av lilla, grønn og gull, så båten er absolutt synlig når man cruiser rundt i denne flotte og lekre luksusyachten ! Forøvrig så vant den årets yacht i 2004.

Cavalli benytter først og fremst denne yachten til å holde utsøkte fester for fiffen og sine berømte og innflytelsesrike venner. Ingen av disse festene blir forbigått i stillhet, her er det full pakke og det blir ikke spart på noenting, hverken komforten eller maten og den eksklusive champagnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *