Muligheten til å leie verdens dyreste yacht

Om du har 12 millioner å avse på en regelmessig basis, ja da har du også så god råd at du vil ha muligheten til å leie verdens dyreste og flotteste yacht en periode om du ønsker det.

Vanligvis så er det bare de rike og berømte som kan ta seg råd til å kjøpe seg eller leie seg en av de

dyreste og flotteste yachtene til privat bruk for seg selv og sine nære og kjære. Derfor er det nå veldig godt at den britiske mannen Roman Abramovich ønsker å leie sin private yacht slik at flere mennesker verden over kan få smaken på det gode liv til sjøs. Selv om man må være pengesterk for å leie denne yachten så er det likevel et godt initiativ og det vil gjøre selve livsstilen rundt og det å kjøpe seg en yacht seinere enda mer aktuelt og attraktivt for har man som kjent fått smaken på noe som er veldig godt så ønsker man å beholde disse godene i livet sitt fremover.

Norske Aker Yachts AS er de heldige som har fått muligheten til å leie denne yachten ut til de privatpersonene som skulle ønske å leie denne yachten for en kort eller lang periode.

Denne nydelige og påkostede yachten ligger nå ute på en annonse på finn og her blir alle oppfordret til å ta kontakt med naboer,tanter og onkler og fandens oldemor slik at selskapet kan få leid yachten ut og de heldige kan få tatt den i bruk umiddelbart. De som er ressurssterke og har råd til å unne seg den kostbare nytelsen det er å ha en yacht tilgjengelig når man måtte ønske.

M/Y eclipse innehar alt av luksus som man kan tenke seg, fra skuddsikkert glass som også beskytter deg og dine kjære mot å bli tatt bilde av om det skulle være noen veldig ivrige skuelystne med godt kamera i nærheten. Selve inndelingen i båten med sine 9 dekk er i 11 ulike suiter hvorav den største og mest luksuriøse er på 500 kvadratmeter. Denne er dog ikke for utleie men er eieren sitt private tilholdssted når han cruiser rundt i denne yachten på sine mange turer.

Yachten har også et veldig godt sikkerhetssystem overalt og selv om yachten er kjempestor så leies hun ut til bare 30 personer om gangen men helst til mindre grupper av folk.

Om man ønsker å leie denne vakre yachten til sitt private bruk så er det bare til å gå rett inn på Finn sine sider og sjekke ut de flotte bildene som den stolte eieren har lagt ut av den. På bildene kan man se yachten i aksjon ute på en av sine ferieturer på sjøen og det er lett å se at M/Y eclipse er verdt å leie om man har god råd og pengene som kreves. Det finnes også en del bilder av innsiden slik at man kan se hvordan yachten er delt opp og sånn at man kan lage seg et eget mentalt bilde av hvordan det vil bli å kunne leie seg denne yachten allerede idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *