Luksusyachter som eies av kjendiser og berømtheter

Svært kjente mennesker som ofte havner i medias søkelys enten på radio, tv eller i avisen blir gjenkjent av hvem som helst hvor enn de går og hva enn de gjør. Som offentlige personer så er de veldig synlige og derfor er det helt naturlig at de av og til ønsker å trekke seg vekk og bare være seg selv sammen med sine nære og kjære langt vekk fra offentligheten. Hvilken bedre og mer behagelig måte å reise langt vekk på enn med sin egen private luksusyacht?

  • Luksusyachten til den kjente forfatteren J.K Rowling : “Amphitrite” kalles yachten til den nåværende og mestselgende barnebok forfatteren til serien om eleven “Harry Potter” som studerer til å bli en trollmann. Forfatteren selv blir ofte spurt om å gjøre intervjuer for blader og bøker verden over og synes det er veldig godt å ha muligheten til å være anonym en gang iblant.Yachten var tidligere eid av skuespilleren Johnny Depp men ble oppkjøpt av Rowling og hennes mann i 2016.
  • Steve Jobs sin superyacht med det klingende navnet “Venus”. Steve Jobs var som kjent skaperen bak det verdenskjente pc-merket “Apple”. Dessverre så ble ikke yachten ferdig mens han levde men yachten har rukket å bli like kjent som sin berømte eier. Selve yachten er 78 meter lang og er bygget for å gi mye privatliv til dem som skal benytte seg av superyachten. For tiden er det Steve Jobs sin familie som benytter seg av yachten både til hverdag og til fest og sommerferier.

Nylig kom superyachten tilbake fra Frankrike der den har blitt nyoppusset og tillagt nye og stilige finesser og detaljer og den er som før en av de aller mest populære yachtene i verden.

Denne sommeren kunne man se yachten cruise rundt blant de greske øyene.

  • Steven Spielberg sin flotte superyacht “Seven seas”. Med et slikt klingende og flott navn så er det ikke overraskende at eieren av denne superyachten er selveste stjerneregissør Steven Spielberg.

Med en så synlig jobb som han har som regissør av en haug med kjente filmer fra Hollywood så er det heller ikke så overraskende at han har behov for å kunne trekke seg tilbake fra jobben og offentligheten fra tid til annen. Spielberg har ikke spart på noen ting når han har gått igang med å konstruere innsiden og utsiden til yachten. Interiøret er nemlig designet i eksklusiv og kostbar stil med flotte tapeter, silkestoffer og tung fløyel for å nevne noe. Designeren bak er italiensk og har fått en stor sum penger for å innrede yachten så flott som overhodet mulig. Mange skulle nok ønske seg denne yachten til leie for denne er en av de absolutt flotteste og mest moderne av yachtene i verden og den kan huse og underholde opptil 12 av dine næreste og kjæreste venner.

  • Richard Branson sin nydelige superyacht “Necker Belle”. Den verdenskjente og meget synlige

entrepenøren Richard Branson seiler vekk fra sitt travle liv som business-eier i denne flotte luksusyachten. Denne yachten har han oppkalt etter sin favoritt gjemmeplass, nemlig stillehavsøyen Necker Belle. Selve superyachten måler 32 meter og denne elegante skapningen av en yacht er faktisk også blant de få superyachtene som er eid av kjendiser som blir leid ut av selveste Richard Branson. Richard ønsker nemlig at flere skal få en smak av det gode liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *