hvordan finansiere kjøp av din fremtidige yacht

Det er veldig mange mennesker rundt om i verden som ønsker seg en luksusyacht.

Ofte er det pengene og finansieringen som mangler for det å kjøpe seg en yacht er veldig kostbart.

Heldigvis så finnes det mange muligheter for finansiering som man kan benytte seg av.

I denne artikkelen skal vi ta for oss en del av disse finansieringsmuligheter.

Finansieringsmuligheter når man skal kjøpe yacht

  • For det aller første så behøver man en del egenkapital før man skal kjøpe noe veldig kostbart, som en superyacht. Hvor mye egenkapital man behøver kommer an på prisen på det man skal kjøpe.
  • En annen finansieringsmåte er et såkalt nedbetalings-lån på samme måte som studielånet ditt fra Lånekassen som betales ned ved hjelp av månedlige avdrag. Dette lånet får man utbetalt i sin helhet fra banken og betaler så ned på lånet igjen. Hvor mye man har mulighet til å betale ned hver måned avhenger helt på din egen private økonomi. Det man også kan si om disse lånene er at

de lånene som utbetales til næringsdrivende ofte har mye kortere tid før de må betales tilbake til banken enn det som lånene til privatpersoner vanligvis vil ha.

  • Forbrukslån fra diverse banker er også en god mulighet. Disse Moneybanker låner ut alt fra 5000 til 500.000 så her kan man låne veldig mye penger om man har behov for dette. Noen forbrukslån behøver man ikke sikkerhet i bolig for å skaffe seg, mens i andre banker er det en strengere sikkerhet for tilbakebetaling så her kreves det både sikkerhet i bolig og en del egenkapital.

Dette kan man høre med de private bankene om og sender man inn en søknad så får man ofte forslag på gode lån fra ulike banker som ønsker å låne deg og familien penger.

Eksempler på private banker som gir ut forbrukslån er : Bank Norwegian, Santander, Opp Finans, Komplett-bank, YA-bank og BN-Bank. Disse bankene på listen ble kåret til de aller beste bankene for forbrukslån i 2017. Blant alle disse så havnet Bank Norwegian på topp med en sekser på terningen. Dette begrunnes med at etableringsgebyret alltid ligger mellom 0-950 kroner og dermed er lavt i forhold til de andre private bankene, at brukeropplevelsen er veldig god og at man kan låne mellom 5000 og 600.000 kroner til det man ønsker, her er det ingen begrensninger. Nedbetalingstiden avtales med banken direkte og ligger på mellom 1 og 15 år. Det eneste som trekker litt ned er selve renten som ligger på 17 prosent når man skal betale tilbake det man skylder av pengene som man har lånt av Bank Norwegian.

  • En god løsning for å kunne kjøpe seg en yacht etter egen smak er også å spørre sine foreldre om et forskudd på arven din. Noen foreldre ønsker å hjelpe barna sine til å virkeliggjøre alle drømmene sine og særlig om de har god økonomi og mye penger i eiendom og på bok. Mange vil også få en god arv på rundt 100.000 til 200.000 kroner alt ettersom hvor god råd familien har og hvor mange man skal dele familiearven sammen med. Forskudd på arv er iallfall en god mulighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *